admin

Firmainformasjon


Adresse

Amtmann Aallsgt 91 3716 Skien


E-post
kees@helders.no

Telefon
35 52 04 50
+47 913 27 696

Arbeidsområder
Maling inne, Maling ute, Maling gulv

Ytterligere tjenester

Helders Malerforretning

Vi er en tradisjonell og allsidig håndtverksbedrift og fargehandel i Skien. Vi er en del av Telemark Malermesterlaug. Våre dyktige malere utfører alt av innvendig og utvendig malerarbeid, tapetsering,gulvbelegg og epoxygulv for private og offentlige. Vi har også en flott fargehandel med ansatte som har mye kompetanse og hjelper deg til rette produkter og fargevalg.

Helders Malerforretning startet opp i Skien i 1966. I dag er det neste generasjon som driver familiebedriften videre. Det er pr i dag 5 fast ansatte malere og 2 butikkmedarbeidere i tillegg til daglig leder.

Våre malermestere ufører arbeid av god kvalitet og innen tidsrammene vi har, er konkurransedyktige på pris og tilbyr god gammeldags service i vår fargehandel. Dette er vel grunnen til at vi fremdeles eksisterer i et ellers så presset marked. Vi tar på oss både små og store oppdrag. Legging av våtromsbelegg og epoxygulv er noen av våre spesialiteter. Maling av borettslag, vasking av hus utvendig, murbygg, legging av epoxygulv på lager/ fabrikklokaler og innvendig rehabilitering er noe av de vi driver med.

Vår fargehandel har dyktige ansatte som er gode på interiør og hjelper deg med produktvalg og fargeveiledning.

Vi er også å finne på Facebook.

Ring oss for en uforpliktende prat.

Utviklet av: Folkebadet.no