admin

Firmainformasjon


Adresse

Inger Floodsvei 2
3676 NOTODDEN


E-post
jan@malermester-evensen.no

Telefon
+ 47 913 03 939
35 01 00 13

Arbeidsområder
Maling inne, Maling ute, Maling gulv

Ytterligere tjenester

Malermester Evensen as

Malermester Evensen as er et malermesterfirma med røtter tilbake til 1913 i Notodden som utfører maling, tapetsering og gulvbeleggarbeider på nybygg, vedlikehold og restaurering.

Oppdrag vi utfører

Utvendig og innvendig maling, tapet og gulvbelegg  på mur og tre i boliger, forretningsbygg og det offentlige. 16 serviceinnstilte medarbeidere som i hovedsak utfører arbeider innen malerfaget  i Notodden, Kongsberg, Sauherad, Bø og Tinn.

Firmaet ledes i dag av 3. generasjon og har en meget stabil arbeidsstokk. Malermester Evensen as er med i kjeden HG, håndverksgruppen, og har for tiden mange oppdrag innen skadeutbedringer for forsikringsselskaper på privat eiendom. Et annet økende marked er også vinylbelegg på badegulv.

Vi har også i mer enn 20 år drevet med fasaderehabiliteringer på mur/puss og tre. Her må ofte gammel maling fjernes før ny påføres ofte i samarbeide med fylkenes kulturminne etater. Noen av de mest iøyenfallende utvendige prosjektene siste år er Nordagutu stasjon, Notodden stasjon, Mæl stasjon, stasjonsmesterbolig og pakkhus.

 

 

Utviklet av: Folkebadet.no